Våra webbplatser om belysning

Belysning

Att välja rätt belysning handlar lika mycket om energieffektivitet som att skapa en god ljusmiljö. Därför är det bra att se belysningen som en långsiktig och hållbar investering och satsa på ny teknik för att uppnå de målen.

Redan i ett tidigt skede av  byggprocessen kan man jobba med gestaltning i 3D-miljö. Det ger arkitekten och ljusdesignern en unik möjlighet att ge beställaren en tydligare bild av av det tänkta slutresultatet och vilka beslut som behöver tas för att uppnå det.

Med den nya, smarta belysningstekniken som finns idag kan man skapa både individuella och intelligenta och lösningar och samtidigt spara energi.

Den som investerar i rätt teknik för uppgiften kan ofta räkna hem investeringen.

 

attvalja_ikon

Att välja rätt belysning

Att välja rätt belysning handlar lika mycket om energieffektivitet som en god ljusmiljö. En beställare som lyckas få arkitekten, ljusdesignern och elinstallatören förstå verksamheten får också en belysning som är en långsiktig och hållbar investering.

Att välja rätt belysning

tekniken_ikon

Använd senaste tekniken

Med rätt teknik sparar man energi och kan skapa både individuella och intelligenta och lösningar i byggprocessen. Hur använder man ny belysningsteknik på rätt sätt för att få bästa resultat efter de förutsättningar som gäller?

Använd senaste tekniken